Friday, March 9, 2012

Sama tapi tak sama...



Tq Norazlina!

Salam Jumaat! Buat ape tu? Next week dah cuti sekolah... sy pun ambik cuti straightttt seminggu... tak ke mana2 kot.. duduk rumah je.. kalau ade yg kesian maybe lah 'dia' bwk jalan2.. hehehhee... tapi dok rumah pun byk bende boleh buat... dan 'kena' buat... ambik opportunity ni nak cuti jugak sebab imran sebenarnya ikut saya ke tpt kerja.. sekolah dia belakang ofis ni je.. so kalau time bukan cuti sekolah, saya cuti pun kena gak hantar dia ke sekolah.. sama mcm gi kerja.. 

Senarai2 bende nak buat masa cuti;
1. Banyak cerita download dlm external, boleh tengok..
2. Banyakkan terapi faaeq.. nak bagi dia pandai PECS nie..
3. Nak buat RV dan makan! (sepotong je ok kot. Harap2 gula x naik.. errkkkk)
4. Nak survey fridge baru. (ahaks! ada org yg akan tersedak bila baca ni)
5. Tanam cili dlm polibag. Tanah dah beli hari tu.
6. Basuh longkang.
7. Masak nasi tomato. (eh, mlm ni pun boleh kot)
8. Tidur.

Bye!

4 comments:

Kak Lia said...

sonoknye byk mende nk buat cuti2 walaupun dok umah...huuu..jeless.....itu RV...aduhh....sy nk bikin tiramisu...

Anonymous said...

Another wonders of the world Gallery Microfungus House of Magic Potions Tanah Rata and KetikKetok!

Anonymous said...

Tak pergi Cameron Highlands? Kak wiz tringin nak makan straberry and scones. Tak nak buat sniri nak yang kat CH jugak membelakangi kehijaun dan udara segar.

Edi said...

kak lia, buat tak tiramisu tu? sy tak jadi buat RV! hahaha... plan je lebih :P

Kak wiz,
feel tu mmg penting! saya dah lama tak gi CH.. petik stoberi kat cold storage je.. hehe