Friday, August 12, 2011

Happy Birthday Mama!

Today my mom is 57.

We love you so much mama. 
Happy Birthday! See you soon! :)))

14 comments:

Anonymous said...

Happy Birthday to your mum. You look like a photostat copy of your mum - how you look now, is similar to your mum in this photo here. You resemble her a lot :)

Sally

Anonymous said...

Sally,
Memang..semua org ckp camtu... he he

-edi

azq said...

edi, i tot it's you!

Anonymous said...

azq, sebijik sgt ke? hahaha... yg kecik tu aku la.. masa tu umur aku 4 tahun kot. muke toye je kan.. hahahha

-edi

Anonymous said...

i am going to say it too !
serupa lah Ed :)

~ Ddah

Anonymous said...

Ddah,
hehehehe... xpelah, anak mama! :)))
tp my mom lagi cantik, kulit putih dan mulus je.. tgkla i tu, mulut pun senget! hahaha
-edi

Wiz said...

YOu are a mix of the two!!!

Lovely picture. Semoga dipanjangkan umur Makcik.

Anonymous said...

kak wiz, zaman dolu2 siap ambik gambar kat studio kan..adelah jugak keepsake mcm ni.. kalau skrg, gambar berlambak2 ambik tp last2 ntah ke mana2...

thks :)

-makcik

Anonymous said...

wow, this photo is so classic. u look exactly like ur mom. tapi muka u masa kecik cam your second boy pun ada gak....
my mom will turn 58 in 10 days time. umur mak kita lebih kurang je la kan...
happy birthday auntie..

-mai

Anonymous said...

mai, faaeq looks exactly like me when i was small, u're right! i'll show u the photo in another post :D

ye ke.. beza setahun je ek mak kiter.. :)
-edi

Anonymous said...

ok, can't wait to see the photo.
mak kita beza setahun tapi kita sebaya :)
and i'm so happy for my mum because her wish to perform umrah in ramadahn Allah makbulkan and she will be retiring from her job (bersara @ 58) in Mekah. syukur sangat2 and I'm missing her so much.

Intanterpilih said...

edy..
aku ingat itu kau.
sebijik!

Anonymous said...

Intanterpilih,
aku masuk blog kau, tp takleh trace sapa ni ek? nama sebijik mcm makcik aku, ingatkan makcik aku yg komen :D

-edi

Anonymous said...

CILIK!!! ko eh??