Friday, January 8, 2010

Strawberry Cupcakes

Order from Siti yg kerja di SUK Shah Alam.. These are gifts for colleague yg nak retire, and makan2 kat office.. memang mengancam betul request dia.. Siti yg request nak choc moist cupcakes with melted choc topping, topped with fresh strawberries sitting on white buttercream swirl, plus choc sprinkle lagi kat atasnya... sambil tulis ni pun i telan air liur!



and some vanila oreo cupcakes with buttercream for makan2.. this was her second order.. first order dulu pun bagi present kat someone. bagus betul Siti nie.. and she always never forget to msg me after with so nice comments :-)
thanks a lot Siti. really appreciate.

*Tqvm, kemas kerja tangan u. org yg terima pun suke. hubbynya yg tak brp makan makanan mcm ni pun, beriya mkn. 
**Tqvm. sedap betul yg strawberi tu. Yg cream pun sdp & bau creamnyer wangi. Staf sy semua suka sungguh. siap fotokopi buss card & edar kat semua yg mkn. Dpt selamatkn 6 pcs je utk bw blk :-)   

:-))) edi

ps: kalau nak order yg fresh strawberries ni, tak boleh nak bwk jauh2 sbb strawberries mudah lembik/berair.. tak boleh simpan lama. yg ni pun i letak right before hantar.. kalau utk makan2, ok.. tp not advisable for long journey (nk bwk balik kg ke, kenduri ke..).. Harga strawberries mengikut harga pasaran.. kena tambah dengan harga standard set. tq.
for this set, rm65(25pcs)+rm5(melted choc)+rm15 (strwbrry)= rm85

2 comments:

ibuaries said...

tq, edi. tunggu2 gak bila u nak citer psl order i :-) ni dah makin jauh, x dpt nak order slalu. keluar gelap, balik pun gelap :-)

siti zubaidah
putrajaya

edi said...

salam siti.. hehe.. sorry lambat bebeno.. selalu x bwk file gambar ni actually.. biaselah i, kelam kabut..
ramai pulak yg nak order mcm u nie.. semua dah terliur.. hehehehe... tq :-)