Monday, November 23, 2009

Convocation


Order from Along, UiTM.
Thanks along! ade lagi 2 sets gambar cupcakes along belum dapat dikesan. still dlm cf card ..
i perasan kan, kalau students UiTM yg order kan, mesti request design yg cute2.. simple2..
trend kot, eh?
|~.c.a.k.e.w.o.r.m.~|

6 comments:

Cahaya Kekasih said...

comelnye!!!!!

akak amik order dekat2 je ke boleh pos?

edi said...

hye cahaya (i love your name. pernah dulu berangan nak bg baby girl nama cahaya.. tp so far dpt 2 boys la pulak..),
unfortunately, akak kerja so limited sgt nak buat delivery.. only around shah alam area je kalau boleh hantar pun..
td tried to leave comment on your blog tp somehow tak boleh.anyway, i LOVE your art!

Cahaya Kekasih said...

heheh...cahaya kekasih tu makna nama saya je....tapi cam best kan..ada anak nanti nak letak nama in BM la...direct terus maksud die...hehe...
tak boleh leave comment ek? nape ye...tapi kat chatbox aritu ade la note akak...

are_u said...

sukenye tgk yg ni.. ceria je...

edi said...

tq ayu :D
ini lama dah nie.. hehehe...

are_u said...

baru jumpe blog ni..hihihi