Tuesday, November 24, 2009

Best Friends Forever

This order came from Soulie. dah lama dia booking nak cupcakes, for her 2 besties. dia kata sorang brutal sikit, suke naik moto, and sorang lagi girlie2 suke menjahit.. sebab tu soulie requested to have bike, helmet, sewing machine and needle and treads. i nak tambah ape lagi pun mmg takde idea langsung.. itupun tengokla moto i cacat (tayar tak balance, konon angle depanla tu gambar ni).. helmet pun lain mcm je.. bile tengok gambar ni balik, i boleh tergelak sendiri.. so keras tangan la when it comes to drawing.. hu hu

the next day after i sent these to her house, soulie dropped me an email with a photo of her and her friends out celebrating  with the cupcakes! how sweet.. thanks a lot soulie, the email really made my day :-)
 
|~.c.a.k.e.w.o.r.m.~|

2 comments:

Cahaya Kekasih said...

hahah..tayar kecik blkg....abis jatuh nanti....

suka bunga tu..perfect!

edi said...

thks cahaya :)