Monday, October 17, 2011

Irwan ♥ Dayu

From the cutest girl to her boy ;)





I think it's so adorable of her to give this set as her hantaran.. Dayu ordered 2 sets, satu utk pihak lelaki kpd prpn and satu lg utk dia kasik kat pihak lelaki.. x pernah lg i buat yg comel2 camni utk hantaran.. so i was kind of excited. Actually Dayu dah nak tukar design last minute, tp last2 pilih yg ni jugak. I told her, CUTE choice!

Dayu is my dear friend's younger sister.

Selamat pengantin baru, semoga bahagia, susah senang bersama, selamanya :)

♥kak edi.

ps: esok letak gambar yg set lagi satu.

*** THANK YOU Sue, Azurin, Diana, Aida Aween, Aswa and Apis for coming to my cupcake class last Saturday. Now you know how i do all my cupcakes.. make sure lepas ni rajin2 la buat, find excuses to do cupcakes! balik kg, pergi rumah member, birthday.. hihi. Nice to know all of u! And thks kak Anis for the lovely apam dot dot. comel sgt bentuk lady birds :)


Ta!

  

4 comments:

Syahida said...

Ya Allah Edi! so cute...the ladybirds, the clouds, the flowers...semualah! :-)

Edi said...

hihi.. syida, tula... biasenya org order design camni utk bday ke ape ke.. utk hantaran ni first time i buat theme mcm nie. if i can turn back time, i would make one set for my own hantaran jugak :D

mimie1678 said...

your design mmg selalunya akan buat i ternganga... huhuh...
but the ladybird mmgla sgt comel!!

Wiz said...

Love the rainbow design so much. I am making a rainbow cake at the moment, what a coincidence.