Thursday, October 13, 2011

Happy Birthday Izzat Ammar



Order from Miss F (namanya tak nak disiarkan).. masa nak pick up ni agak kalut sebab kawan dia (M) yg sepatutnya pick up cupcks ni terlupe sebab dia ke hospital.. (Miss F nak buat surprise kat Ammar ni..) I waited and waited and then called Miss F mana kwn awak ni, agaknyer dia lupe kot? Then dpt msg from M, alamak, akk, soriii.. sy lupe.. sy kat hospital nie... then i ask her to contact sapa2 kwn2 dia yg lain yg boleh dtg.. dia kata semua dah balik.... so last2 dia kata nak ambik esok pagi (this morning la tu).. so i agreed..

tup tup Ammar Izzat ni called me and kata dia nak ambik kek dia... huhu.. so dah tak jadi surprised la... anyway, Miss F should know that yr friend M tu mmg betul2 kalut bila dia realised dia lupe.. sian gak kat dia... jgn marah dia yek. hehehe... both Miss F and M sgt sopan masa bercakap dengan i, suke dgr anak2 muda kita yg berhemah tinggi :)

Happy birthday to you Ammar Izzat! Nice name :) Orgnyer pun hensem.

♥edi

2 comments:

Wiz said...

awak punya tulisan mcm font kat type writer tu k. Suka tgk tau.

Anonymous said...

Ye ke kak wiz. Hehe thks :blush:

Edi