Monday, July 18, 2011

I feel like I know you, Strangers..


Thanks Hernanie! :)

When i get emails from a total stranger, comforting me of my complaints and worries... i am touched. She, however, does not feel that i am a stranger coz she reads my blog! she quietly adores my Faaeq and Imran, she shares my joy and fears, she is always there...

Thanks you, from the bottom of my heart for reading me.

RV with buttercream topping.

I'm not that good, i'm faaaaarrrrr from perfect, but thanks, for all yr kind words and encouragement. U know who u are ;)

♥edi

9 comments:

MamaLeeya said...

cantik....

Anonymous said...

kak lia,
tq :) simple2 jelah.. sy tak pandai nak hias kek besar rase mcm besar sgt kawasan :P (selalu cupcks kecik je.. hehe)
-edi

Delicious-Cuppies said...

colour biru itu sgt cecantik!
malu klu edi tgk blog saya...
deco tersangatlah biasa! huhu...

Anonymous said...

mimie, ni pun simple2 je.. xde idea :P
awak lg otai la bab buat2 kek besar nie.. ajar sket camne nak bg licin mcm steam buttercream tu? steamkan pisau tu eh? haha.. just my wild theory :D

-edi

MamaLeeya said...

Edi - akak pun tk pandai...cikgu ajo celup dlm air panas,..then lap kendian sapu cepat2...hehehe....tp tak mau cantik..cam kak Rani...cantik cam pakai fondant....

KG said...

bila tgk your cakes i bernagan nak buat buttercream...haha naaah...hancus!lively lovely!

Anonymous said...

kak lia, betulla sangkaan saya kalau camtu :) buttercream tu akan cair2 sket la bile kena pisau panas tu kan? tp kena ade rotating table la nak buat kek besar nie.. WAJIB! sy x beli lagi pun. so main tenyeh je la.. itu yg ade 'kawah' sana sini tu.. hehe
tq for the tips!
-edi

Kak Azfa said...

HI sis,
How's life? cantik ur cake. I have not got the keberanian to try..tp now I am motivated to try my hands on cake deco..nanti I update u k..take care

Anonymous said...

sis azfa,
i'm ok :) yay! dah buat kek ehh... yr son dah recover ke from the operation? bila semua dah settle cepat2 upload gambar2 kek akk ok.. :)
-edi