Wednesday, April 13, 2011

Kenwood mixers

I could not resist sharing this with u... how adorable mixers can be?
Kenwood kMix, this one's named Barcelona

this one's Woodland Kiwi  

this one's Firecracker 
all comes with 5L bowl. cost 399pounds :P

as compared to this one, Raspberry Red, 349pounds.
but this baby has 4.6L bowl.
I would mind paying extra 50pounds for that striped one!

My baby sister Azian, pls get me one!!! pls pls pls


13 comments:

Fazlinil Irma said...

kak edina.

cantik.. mengujakan. kalau dapat ni. mahu sebulan duk dapur, membaking pun sengih sampai belakang telinga. =D

Mamarempit said...

wooo....kaleful la yg 1st tu...hehehe...brape riban RM kita edi?

Edi said...

Irmi,kan?kan?kan? Idaman kalbuuu.. :)

Maizatul said...

ediiiiiiiii..............meleleh dah air liur ni :P i'm so in love with the stripes...tapi mana nak ku letakkan kitchen aid ku ini....belajar bersyukur mai dgn apa yg ada (walaupun dalam hati ni meronta-ronta) oh tidakkkkk....

Puteri Qis Balqis said...

sis Qis nak yg no 3 & last..santeq..

Delicious-Cuppies said...

oh... nak pengsan... baper hinggit RM tue ediii.... ngidam i nieee... mine sudah ada sound effect...

Syahida said...

Wow!!! i hope your sister is reading this :)

nurulhaiza said...

kak edi....

post akk kali nie buat nurul teruja~~
kalau lah dapat bestnyaaa...

Edi said...

mai,
mai dah tak boleh nak meleleh2 sbb mai dah ade kitchen aid! saya masih ade peluang :D jangan JELOUS!!!

Qis, ambik je.. (ambik gambar!) hihihi

nurul, itulah.. jom kita berangan sama-sama :)

Edi said...

kak lea, lebih kurang rm2K.. singgit duit pound, rm4.90 duit kiter.. so kali 5 jelah lebih kurang.. oklah tu.. still lg murah dr yg basic2 colors kat sini :)

miie, ape laaagiiiiiiiii... sound effect tu bahaya tu.. kang mlm2 tgh pukul telur tetiba kaput! hehehe (saje je nak racun!)

syida, dah siap2 email kat dia dah! hahaha.. dia kata kat sana boleh dpt dlm 200pound spun ade, which is soooo cheap compared to here. yg stripes ni x taula ade ke tak.. selalu sold out!

Maizatul said...

what? about RM1K. ish...best tu....switch to mode berangan balik hehehe

Diana Azmi said...

its adorable!!!!!!! especially Firecracker & Barcelona (sebab ada pink - my favourite color) isk...**boleh request as hantaran masa wedding saya nanti ni..boleh ke?** nak copy pic ni yer kak & post to my fb...ehehehe

Edi said...

diana, request cepat! buh atas dulang hantaran mmg cantik nie.. mesti semua terpegun :D
ambikla gambar tu.. tu pun kak edi ambik kat website kenwood.. :)