Thursday, April 21, 2011

Butterflies


 Cupcakes ordered by my dear friend Yati a.k.a Yatok (nama manja dia) for her daughter's birthday. Bawak ke kelas mengaji.. x cukup budak2 tu makan .. sian la pulak dengar... Thks babe..

 A set of fresh strawberry cupcks plus a few extra for Dr Azah's engagement. I didn't get around to take photos of the rest of the cuppies.. dulu Aizzat ni pernah order utk Azah.. terus Azah jatuh cinta dan sekarang dah selamat bertunang... ♥ kawin cepat2 tau!

 Red Velvet for hani.. just for her kids nak makan2.. thks Hani Kuola! I tak ambik order utk RV ni.. ini saja2 buat utk dia.. rase rajin pulak nak buat time tu..


for my dentist yus! haha.. doktor gigi takpe makan manis2... boleh tampal gigi sendiri kalau berlubang!

chiow dulu!
♥edi

4 comments:

my.mastura said...

halamak...baru je ckp nk order red velvet, awak dh ckp x amik order..

huhuhu..kempunan I!

Edi said...

alamak.. mastura, buat je.. ade resepi dia kat link resepi belah kanan tu... senang je ingredients dia.. cuma kena beli cheese la.. malas nak simpan stok chees ekat rumah ... sbb tu malas nak ambik order.. lgpun kek ni kena buh fridge.. kalau tak, cheese lembik... leceh.. so, kesimpulannyer.. x dijual.. hehe.. sorry yek.. try la buat k.. :)

kuntum said...

edi..mcm mana nk dpt kaler merah pekat tu..cantik lah

Edi said...

kuntum,
i pakai powdered color. utk merah je.. mix, and biar dlm 2-3 jam, dia akan lg merah.