Tuesday, January 11, 2011

I Tied by You

 Thanks Hidayah. Congrates on your engagement!
(designed by Hidayah *i love the wordings!)

Thanks si kacak! 

Thanks Drop! 

Thanks mama firuz!

9 comments:

lily hidayah said...

hi kak edi....

sangat cantek cupcakes tu bila ade kat dalam blog kak edi nih...hope kak edi tak serik untuk amek order saya lagi lepas nih ye kak...huhuhu...

Edi said...

kenapa lak nak serik.. awak ni.. no problemla hidayah.. u're paying for this bukan dpt free kan.. so u deserve to get what u want! cepat2 kenduri k.. :))

Didie said...

Kak Edi, I like the autism awareness batch!! Ada untuk JIA tak??

nurul haiza said...

cantek cupcakes for engagement tu... sweet~~

Edi said...

odie, i dah try google tp tak jumpe la pulak. that batch tu i terjumpa masa google psl autism td.. i pun copy paste la.. huhu.. how's jaja doing at school? dia pi kindy ke?

nurul.. awak pun boleh buat... isk, bile nak mai kelas nie.. :)

nurul haiza said...

ada kenduri la plak kak 22 hb tu... :(

Edi said...

nurul, awak ni bizi mengalahkan menteri.. hehehe... xpelah, next time lah yek..

lily hidayah said...

huhuhu...kak edi sangat baik...nanti kenduri saya nak order dengan kak edi lagi eh...hehehehe...

Edi said...

boleh hidayah, i'allah... kena jemput kak edi jugak tau! hehe.. jgn order je.. btw love your makeup n baju on your engagement tu! kak edi tg kat fb :D