Monday, November 15, 2010

Happy Birthday Sayang

Indahnya bila mempunyai kawan baik..

Lagi indah jika kawan baik itu suami kita.. ayah kepada anak2 kita, ataupun, kawan baik kita itu teman sepejabat.. (bestnyer!).. ada orang kata, kalau di office pun jumpa, di rumah pun jumpa, lama2 boring.. saya tak setuju.. sebab saya saksi sendiri, bahagia berkahwin dan berkawan baik dengan teman sepejabat, sama seperti mama dan papa saya, dan sama seperti mama dan babah saya..

Thanks a lot Hazie.. the look on your husband's face masa dpt cupcakes ni... really made my day! kwn2 sy pun seronok tengok dia tersenyum2 sambil pegang kotak cupcakes macam taknak lepas.. hehe..

 "tq. so much.. die suker giler.. kwn die mintak pn x nkbagi cz die kata kek tu tuk die frm wife ngn ank die.. trok tul.."

boleh masuk cheritera cinta, kan? :)

8 comments:

Ummuzaim said...

sweet...

Edi said...

yo hassy... tenkiuu... :)

NajTheCuppiesMaker said...

kak edi,nak pinjam idea kereta love tuh boleh?? too cute lorh.minta izin dulu dgn sifuuu.. boleh ha?

Edi said...

najah, boleh2... ni prob! :D buat yg lagi cute ok!

hazie said...

tq edi..

we all siap bw blk alor staq lg balance cake tu cz nk kasi my family kt sana rasa.. they luv it..

hazie

Edi said...

jauhnya berjalan cuppies nie.. haha... mentang2la 'kereta' ye tak...
thks a lot hazie!

sarah said...

okeyh okeyhhh..
nak nie preety pleaseee.. hee~
order kat cinie yeh :)
theme purple..
nanti kak edi tawu la kan nak mix and match camane :)
16 pieces..
tulisan "eppy newlywed"
flavor : choc moist
sebijik same cume tambahkan sorang gegirl and sorang boboy :)

amik khamis nie kat unisel bole? :)
please-please make my hope come true.. ngehee~ ^^

Edi said...

sarah, could u email me pls.. i need your email address and details. thks..
khamis ni boleh.. email me soonest k!