Friday, October 8, 2010

Purple Roses

For Zaris!

*choc moist cupcakes in papercups. I'm not taking order for this size. Ni saja suka2 buat :)

7 comments:

iQa~ said...

cantiknya kak edi... hoping someone can get me like this for my coming bufday...

it would be nice if red n white roses..~

KG said...

i know this colour...i got a few tudings in this kaler he he! lovely swirls...perfect!

edi said...

iqa, dalam maknanya tu :D bagi link ni kat sapa2 yg berkenaan k.. yg 'sepatutnye' belikan hadiah bday u! hehehehe..

kak yani, senang bangat buat roses tu, so effortless yet they look great together kan? i have purple tudungs too tp kadang2 bila pakai rase cam lagi hitam pulak muka :(

wiz said...

Love this colour too Edi and your swirls have always been better than perfect. YOu pakai 1m nozzles ker?

edi said...

kak wiz, thks.. mana ade perfect, ade lubang2 jugak tu :D color tu i campur sugarflair's dusky (dusty?) pink and wilton's violet. nozzle no 852.. i think sama kot dgn 1M tu.. x sure. tp kalau wilton it's 852 la.. 853 bg i tak cantik sgt sbb banyak kelopak.. :)

kuntum said...

santekkkk !!!! arghhhh

edi said...

sabauuu kuntum! hahaha....