Tuesday, July 27, 2010

SALE: BOX of 16 Choc Moist Cupcakes

Good Morning :))

I have a box of 16 cupcakes for sale today (extra from my class session yesterday)
CALL me if you want to get this (edi-019 314 4634)
STRICTLY self pick up at Unisel.


Priced at RM30 (normal price rm45)
Flavor: Choc Moist
Topping: Buttercream

Thanks!  ~~SOLD to Rina~~~

7 comments:

ibuaries said...

ala...sy jauh la kat putrajaya, kalau x, nak jugak cuppies ni. dah lama x makan. huhuhu

edi said...

siti.. hehehe... itulah, dah jauh..
tak sangka aritu kita terserempak kat i-city kan?

Anonymous said...

nasib laa dlm pantang.. kalu idak, dah stat keta pi unisel..hehh
btw, edi, i dah slamat delivered a baby girl on 29th Rejab/12th July.. now Hikmah Az Zahra is already 16 days old :)
Thanks for bagi mak buyung ni rasa ur cuppies hari tu! ;)
~ainul farakhan

edi said...

ainul, congrates!!! sedap nyer mana! selamat berpantang yea..

ibuaries said...

yelah, memula takut gak nak tegur. takut edi dah x ingat kt sy.
ainul: tahniah! sedapnye nama baby

edi said...

siti, ape lak tak ingat..
sbb siti order fresh strawberry cupcks tu lah start edi ambik order yg strwberries tu pulak.. :)) so, thks to you!
actually mmg teringat kat siti bile kat i-city tu sbb pernah masuk blog siti n tengok gambar siti kat situ.. aritu 'boyfren' edi tu nak testing lense baru beli, dia yg ajak gi sana.. dia dah byk kali pergi tp edi malas nak ikut mengenangkan letih nak menjaga si kecik tu.. true enough, aritu dia sebok nak main pasir je! bukan nak tengok lampu!

cantiklah tpt tu.. suke sgt.. nak pegi lagi :D

ainul, org pantang mana boleh tengok komputer!! dah pegi jaga baby!

ibuaries said...

oh ye :-))hihihi...syukur la. x sangka plak dpt tambah rezeki edi :-)

nak g i-city jgn g weekend tau. jem jalan nak masuk situ dr fed highway sblm BHP tu lg