Friday, April 16, 2010

BEST PHOTOS (contest closed)

Hye friends! as promised, here are the chosen photos. susah sgt nak pilih gambar.. mula2 ingatkan nak pilih top 3 but i decided to choose top 7 (7 is a good number!) and the winner will be randomly chosen ok.. so consider yourself as a winner already! just the LUCKY one will get the prize :-P  anyway, freet not, i'll do this contest again, so there'll be chance for u to enter again :D

here they are, (in no particular order). drumroll...

1. Atikah - peaceful! WINNER


2. Azlina - Enjoy! Amir n Friends –Football team SRK Bukit Bintang (1)


3. Miza - Gambar ni mase sem terakhir kt kolej (April 2009). Mse tu kitorg ber5 rapat sgt2. Tiap2 ari kuar same2. Tp lepas je blk drpd outing yg ni, tbe2 ktorg sume gaduh bsr xtau psl ape. Msng2 nk menang kot. Pstu trs x kwn dh smpi skrg. Sedih gile. Dlm gmbr ni nmpk semua ceria so ni la kenangan terakhir sy dgn diorg mse zmn2 suke suki n bg sy gmbr ni yg terbaik utk explain frenship ktorg :)


4. norita - Damai di kala itik pulang petang


5. cahaya kekasih - gambar kat Tasik dgn anak saudara [parents berpisah so dia tinggal dgn saya n neneknya]...kami selalu gaduh...saya hot tempered, dia sangat nakal...tapi kami sentiasa bersama....setiap kali reunion dgn kawan sekelas mesti bawak dia! 7 jam jalan2 tak gaduh pulak..hehe...


6. farrah - Holiday at PD


7. yani - peaceful

thks for all your entries. have great weekends everybody!
peace out,
edi.

5 comments:

Cahaya Kekasih said...

ada plak sesat kat ctu..hehehe

Miza said...

Wuwuwu :D

atikahahmad said...

omg! thanks!

Mazlin said...

Nice memories...
Always wanted to get back during that time... :D

edi said...

good luck all! i will announce the winner by this week! tunggu ya.. :D